De Waterontharder van Viessmann

Uw zekerheid tegen kalkaanslag

De waterontharder van Viessmann verzekert uw comfort door uw leidingen, sanitaire voorzieningen en elektrische huishoudtoestellen te beschermen tegen kalk.

Kalkaanslag beschadigt uw wasmachine, vaatwasmachine en andere elektische huishoudtoestellen. Daardoor wordt de levensduur van die toestellen verminderd. Daarenboven leidt kalkaanslag ook tot een drukdaling in de waterleidingen.

Verbetering van uw leefcomfort

Onthard water vermijdt een geïrriteerde huid na een douche of een bad. Verder hebt u in dat geval ook minder waspoeder en wasverzachter nodig. De was is zachter, verslijt minder snel en behoudt ook beter zijn kleuren. Bij gebruik van onthard water vermijdt u ook dat er kalkresten achterblijven op de kranen, de wastafels, de douchewanden, de gootsteen in de keuken en de toiletpot. En u hebt dus ook geen dure en milieuonvriendelijke onderhoudsproducten meer nodig.

Besparingen

Een verwarmingsketel die vrij is van kalkaanslag, verbruikt 20 tot 30% minder energie. Een kalklaag van 1,5 mm op een weerstand doet het energieverbruik met 15% stijgen.

Viessmann heeft vier verschillende types van waterontharders: VS9, VS14, VS17 en VS24

waterontharders Viessmann

 

 

 

 

 

 

De minimuprijs voor de VS9 is €1324 excl. BTW.

Wil u meer weten over wat de ideale waterverzachter is voor u? Of wenst u meer technische uitleg?

Vul hier uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.