Onze prijzen

Bedrijfsfilosofie

Transparant
Vanuit onze open bedrijfsfilosofie willen wij steeds  transparant en eerlijk zijn tegenover onze klanten. Alle prijzen zijn dan ook openbaar en vooraf raadpleegbaar, zodat u nooit een onverwachte rekening in uw bus krijgt. Er zal altijd overleg gepleegd worden met de klant als er meerwerken dienen te gebeuren.

Correct
Verwarmslimmer streeft er naar om op het afgesproken uur aanwezig te zijn, eventueel verlet zal steeds vooraf gecommuniceerd worden met de klant. De aangeboden offerte zal steeds in correcte verhouding zijn met wat de klant effectief nodig heeft. Geen nutteloze installaties of meerwerken. De prijs op de factuur is ook steeds de prijs van de offerte, geen verassingen achteraf.

Snel
Snelheid is voor ons een belangrijk element van een kwalitatieve dienstverlening, daarom uit zich dit in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Snelheid in onze huisbezoeken, snelheid in het versturen van de offertes, snelheid in bereikbaarheid, snelheid bij een herstelling, enzovoort.

Deskundig
Verwarmslimmer levert kwaliteit. Onze installaties voldoen steeds aan de huidige wetgeving en zijn conform reglementeringen. Om dit kwaliteitsniveau te realiseren, investeren wij in doorgedreven opleiding van onze technici, ondersteunende systemen, en klantgerichte bedrijfsvoering.

Prijzen in verhouding met onze service

Onze prijzen vinden hun oorsprong in de service die we leveren naar de klanten toe.

Wij realiseren ons dat we hierdoor niet altijd de goedkoopste zijn. Wel bent u zeker van de service en de kwaliteit die u kan verwachten.

Bij een prijsovereenkomst (na goedkeuring van de offerte) wordt uiteraard niets extra aangerekend.

De prijzen die u terug vindt op onze website zijn meestal de naakte prijzen, zonder de installatie en het extra materiaal (behalve de prijs voor de slimme thermostaat, onderhoud en verwarmingsaudit).

In regie tellen de onderstaande prijzen. Onderstaande bedragen zijn exclusief BTW.

 

Offerte + technisch advies
Gratis

Uurloon installateur
60 €/uur

Onderhoud ketel
140 €/onderhoud*

Verwarmingsaudit
250 €/audit*

Materiaal steeds aan catalogusprijzen

 

*Binnen een straal van 20 km worden geen vervoerskosten aangerekend. Wanneer u zich verder dan 20 km van ons bedrijf bevindt, wordt een kost van €1 per km aangerekend.