Waarom kiezen voor verwarmslimmer.be?

Verwarmslimmer.be is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties voor particulieren in West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Wij leveren zowel producten (cv-ketel, boiler, zonneboiler en slimme thermostaat) als diensten (verwarmingsaudit en onderhoud).

Uw energiefactuur is een grote hap uit uw gezinsbudget. Wij willen onze klanten helpen om slimmer en dus goedkoper te verwarmen met kwalitatieve producten.

Onze kernwaarden? Snel, correct, transparant en deskundig. Wij koppelen professionele expertise aan een moderne administratie en een snelle dienstverlening. Waarom? Omdat onze klanten dit verdienen.

Dit vertaalt zich in ons 24u engagement. Binnen de 24 uur ontvangt u een deskundige offerte.

Bedrijfsfilosofie

Transparant
Vanuit onze open bedrijfsfilosofie willen wij steeds  transparant en eerlijk zijn tegenover onze klanten. Alle prijzen zijn dan ook openbaar en vooraf raadpleegbaar, zodat u nooit een onverwachte rekening in uw bus krijgt. Er zal altijd overleg gepleegd worden met de klant als er meerwerken dienen te gebeuren.

Correct
Verwarmslimmer streeft er naar om op het afgesproken uur aanwezig te zijn, eventueel verlet zal steeds vooraf gecommuniceerd worden met de klant. De aangeboden offerte zal steeds in correcte verhouding zijn met wat de klant effectief nodig heeft. Geen nutteloze installaties of meerwerken. De prijs op de factuur is ook steeds de prijs van de offerte, geen verrassingen achteraf.

Snel
Snelheid is voor ons een belangrijk element van een kwalitatieve dienstverlening, daarom uit zich dit in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Snelheid in onze huisbezoeken, snelheid in het versturen van de offertes, snelheid in bereikbaarheid, snelheid bij een herstelling, enzovoort.

Deskundig
Verwarmslimmer levert kwaliteit. Onze installaties voldoen steeds aan de huidige wetgeving en zijn conform reglementeringen. Om dit kwaliteitsniveau te realiseren, investeren wij in doorgedreven opleiding van onze technici, ondersteunende systemen, en klantgerichte bedrijfsvoering.

Ons engagement

  • Snel
  • Correct
  • Deskundigheid
  • Transparantie
  • Professionele dienstverlening
  • Geen onnodige kosten
  • Dienst-na-verkoop

Onze werkwijze

  • Gratis huisbezoek met professioneel technisch advies en rendementsberekening. Analyseren van de gegevens en berekenen of het concept verwarmslimmer van toepassing is.
  • Verwijderen van het oude verwarmingssysteem en plaatsen van de nieuwe installatie. Dit gebeurt door ervaren installateurs en onder begeleiding van een technisch adviseur.
  • Opvolging en ondersteuning na installatie door een jaarlijks onderhoud en een vijfjaarlijkse warmte-audit met rendementsberekening.