Onze partners

Het bedrijf verwarmslimmer.be heeft verschillende partners.

Ons verwarmingsbedrijf heeft verschillende partners. Wilt u ook een partner worden van verwarslimmer.be? Contacteer ons dan op info@verwarmslimmer.be

Viessmann
Viessmann
De Viessmann Groep is een internationaal toonaangevende fabrikant van verwarmingssystemen. Het bedrijf werd in 1917 opgericht en wordt geleid door Prof. Dr. Martin Viessmann, al de derde generatie Viessmann. De groep heeft zo’n 11.400 mensen in dienst en de omzet bedraagt ca. 2,1 miljard euro.

Met 27 productiefabrieken en met verkooporganisaties in Duitsland en 73 andere landen evenals 120 verkoopkantoren wereldwijd, is Viessmann internationaal georiënteerd. 55% van de omzet wordt buiten Duitsland gerealiseerd

Cerga
Cerga
Cerga is een officieel kwaliteitslabel voor gasinstallateurs. Voor de consument is dit label een waarborg voor vakmanschap. Het staat synoniem voor professionele ondersteuning door een actieve federatie.
Syntra
Syntra
Syntra is een toonaangevende opleidingsorganisatie in de regio Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant en is erkend door de Vlaamse Overheid. Met meer dan 100 vaste medewerkers en een gespecialiseerd netwerk van meer dan 900 docenten organiseren zij een brede waaier aan praktijkgerichte opleidingen.
Zowel particulieren, ondernemingen, overheidsbedrijven als openbare besturen kunnen bij hen terecht voor een kwalitatieve opleiding in één van de vijf campussen in Aalst, Asse, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas of op locatie. Syntra pakt uit met de allernieuwste opleidingsvormen- en technieken, zodat de juiste kennis op de meest efficiënte manier wordt verworven. De docenten zijn stuk voor stuk mensen uit de praktijk. Want van wie kun je een vak beter leren dan van iemand met ervaring in de sector?

 

Unizo
Unizo
UNIZO springt in de bres voor ondernemers. Als grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel verdedigt UNIZO ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen op alle terreinen en op alle niveaus van de sociaal-economische besluitvorming: in de gemeenten, het Vlaamse Gewest, op federaal niveau en in de Europese Unie.

 

Bouwunie
Bouwunie
Bouwunie is er voor KMO’s en zelfstandige ondernemers in de bouwsector. Bouwunie heeft de kennis en ervaring in huis om deze bedrijven snel de juiste informatie te bezorgen. Steeds op maat en duidelijk verwoord. Bouwunie verdedigt de belangen van meer dan 8.000 leden, maar organiseert ook opleidingen en netwerkactiviteiten.

 

OEG
OEG
OEG levert al meer dan vier decennia alle noodzakelijke onderdelen en accessoires aan installateurs, groothandelaars en fabrikanten op de Duitse en internationale markt. In de beginjaren van de onderneming lag de focus op het snel leveren van verwarmingsonderdelen, maar nadien werd er ook gereedschap, solar-, boiler- en elektrotechniek aan het leveringsprogramma toegevoegd. Daarmee dekt OEG vandaag het hele scala van de installatietechniek af.