Onderhoud cv-ketel Viessmann

onderhoud cv-ketel

Verleng de levensduur en bespaar op uw energie

Een frequent onderhoud van uw cv-ketel is essentieel om het aantal storingen en herstellingen tot een minimum te beperken. Door een regelmatig onderhoud van uw cv-ketel krijgt u bijna nooit te maken met storingen en pannes. Dit verlengt de levensduur van uw cv-ketel aanzienlijk.

Gedaan met koude winternachten of ijskoud water onder de douche. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw cv-ketel optimaal afgesteld en gereinigd. Het optimaal benutten van energie is hierbij steeds de doelstelling. Dit bespaart u niet alleen een hoop kosten, maar doet ook uw energiefactuur dalen.

Wettelijke verplichting

In Vlaanderen bent u wettelijk verplicht om uw verwarmingsinstallatie regelmatig te laten keuren. Een gasketel moet minstens eenmaal om de twee jaar onderhouden worden. Enkel een door Cerga erkend installateur mag dit onderhoud uitvoeren.

Na de keuring moet er ook een reinigings- en verbrandingsattest voorgelegd worden aan de klant. Daarop moeten de naam, het erkenningsnummer en de handtekening staan van de technicus die het onderhoud heeft uitgevoerd. Deze documenten dienen als bewijs voor uw verzekering.

Wettelijk verplicht, zorgt voor een rendementsverhoging = €140/onderhoud*

Voor het onderhoud van uw cv-ketel kunt u ons contacteren via het nummer 09/391.44.85  of via onderstaand contactformulier.

Vul hier uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Wat houdt een onderhoud cv-ketel in?

*De eerste 20 km worden geen vervoerskosten in rekening gebracht, daarbuiten wordt 1 € per extra km aangerekend tenzij de installatie geplaatst is door verwarmslimmer.be, dan zijn er geen extra kosten