De boiler: uw oplossing voor warmwaterverbuik

Bespaar op energie met een nieuwe waterboiler

Een volwassen persoon verbruikt gemiddeld 50 liter warm water per dag. Een economische oplossing voor het opwekken van die warmte is dus essentieel. Water verwarmen met elektriciteit kan in bepaalde gevallen goedkoper zijn dan met een cv-ketel.

Het grote voordeel van een elektrische boiler is dat u hem bijna overal in huis kunt plaatsen. Zo zit u dichter bij de aftappunten en is er minder verlies. De installatie van een nieuwe waterboiler is bovendien vrij eenvoudig, waardoor de kostprijs ervan daalt.

Veel mensen zijn zich niet bewust van het elektrisch verbruik van hun oude boiler. Een nieuwe waterboiler doet u makkelijk tot 30% besparen op uw elektriciteitsverbruik.

Zit u ook nog met een museumstuk? Onze technische adviseurs komen vrijblijvend bij u langs, voeren een rendementsberekening uit en bekijken of een nieuwe installatie voor u voordelig is.

Doorstromer op gas

Naast een boiler is er nog een andere manier om warm water op te wekken. Dat kan ook via een doorstromer, meestal op gas. Een doorstromer verbruikt gemiddeld minder energie dan een elektrische boiler, maar er moet wel een gasleiding naartoe geleid worden.

De weergegeven prijzen zijn steeds de minimumprijzen, exclusief BTW en plaatsing.

Een installateur voor uw  boiler?

De ervaren installateurs van verwarmslimmer.be bieden u volgende service aan:

• een gratis en grondige analyse met rendementsberekening
• technisch advies over de ideale verwarmingsoplossing
• Plaatsing van uw boiler binnen de 7 werkdagen

Gratis technisch advies en offerte

Heeft u een vraag over uw cv-ketel? Of wilt u meer weten over onze waterboilers? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze technische adviseurs hebben een pasklaar antwoord op al uw vragen.

Wie meteen een offerte wil, kan rekenen op de 24/7-service van verwarmslimmer.be. U ontvangt een offerte binnen de 24 uur, plaatsing is al mogelijk binnen de 7 werkdagen.

Vul hier uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.